Experimentați cultura noastră „noi”

Oferim clienților noștri un avantaj în ceea ce privește cunoștințele, puterea de inovare și, prin urmare, un avantaj competitiv real. Pentru a atinge acest obiectiv, creăm un mediu pentru angajații noștri. Acest mediu creează un tip special de cultură „noi”. Aceasta nu este orientată doar spre semnificație și longevitate, ci este, de asemenea, ghidată și caracterizată de valorile noastre. Experimentați cultura noastră „noi”.

Oamenii ne modelează compania și, prin urmare, întreaga noastră cultură. Prin urmare, ne concentrăm pe „noi”. Helmut A. Roschiwal, Consiliul consultativ
Noi conectăm punctele forte

Să ne consolidăm colectivul.

Căutăm oameni dedicați și creativi care să lucreze cu noi pentru a dezvolta și a implementa soluții relevante pentru clienții noștri și piețele lor. În calitate de colectiv cooperant și orientat spre servicii, le oferim acestor oameni perspective reale de viitor și un mediu în care pot crește împreună și se pot dezvolta profesional și personal în cadrul unei culturi „noi”. Oh, da, bineînțeles că oferim și locuri de muncă:

Inginer de proiectare (m/f/d) Inginerie mecanică Augsburg Din acest moment Aflați mai multe
Teză de doctorat (licență / master) Inginerie mecanică Augsburg Din acest moment Aflați mai multe
Stagiar (m/f/d) Inginerie mecanică Augsburg Din acest moment Aflați mai multe
Inginer de proiectare (m/f/d) Inginerie mecanică Berlin Din acest moment Aflați mai multe
Teză de doctorat (licență / master) Inginerie mecanică Berlin Din acest moment Aflați mai multe
Stagiar (m/f/d) Inginerie mecanică Berlin Din acest moment Aflați mai multe
cultura noastră „noi

Beneficii individuale în
cadrul unei echipe puternice

Suntem conștienți că personalitățile puternice și nevoile lor individuale trebuie să-și găsească loc și într-o echipă puternică. Astfel, cu cât înțelegem și prețuim mai mult indivizii, cu atât mai mult se pot implica într-o echipă și în cultura acesteia. De aceea, le oferim angajaților noștri beneficii individuale, pe lângă perspectivele sigure și pe termen lung:

Modele de timp de lucru

Timpul este important. Obiectivele noastre sunt mai importante. Și de aceea vă oferim modele de timp și de lucru flexibile. Pentru noi, munca de la distanță sau munca mobilă sunt de actualitatea locurilor de muncă având norma întreagă sau jumătate de normă.

Educație și formare continuă

Succesul nostru provine din cunoștințele noastre comune din cadrul organizației. Astfel, este de la sine înțeles că noi dorim să vă susținem dezvoltarea dvs. profesională și personală.

Echipamente de ultimă generație

Nu suntem dispuși să facem compromisuri când vine vorba despre echipamentul nostru tehnic. Indiferent dacă vă construim locul de muncă personal sau vă oferim tehnologie de ultimă generație în locațiile noastre, echipamentul nostru este însoțitorul zilnic pentru soluțiile noastre.

Familie prietenoasă

Împlinirea profesională și calitatea vieții personale sunt în armonie cu noi. O familie ne-a fondat și multe familii continuă să ne modeleze și astăzi. Dacă prețuiești un mediu prietenos cu familia la fel de mult ca noi, atunci aici îți vei găsi casa profesională.

Catering și sănătate

Starea de bine fizică și mentală este de ce-a mai mare importanță pentru noi. De aceea, pe lângă coșul de fructe obligatoriu, oferim, de asemenea, închiriere de biciclete și programe de fitness pentru membrii companiei. Fie că preferați să mergeți cu bicicleta la serviciu sau să faceți o rundă de antrenament care să vă facă să transpirați după serviciu, avem soluția potrivită cu partenerii noștri EGYM și JOBRAD.

Soluții personalizate

Punem preț pe nevoile dumneavoastră individuale. Vă oferim soluții personalizate pentru acestea și pentru ideile dumneavoastră viitoare. În cadrul unui dialog comun, vă construim mediul de lucru cu gândul la viitor.

We use cookies...